На Львівщині оштрафували чоловіка, який погрожував підірвати гранату

12:45 8 жовтня 2019 р.

Золочівський відділ поліції

Золочівський відділ поліції
Фото: zolochiv.net

Правоохоронці наголошують: «За завідомо неправдивий виклик спецслужб передбачена адміністративна відповідальність!».

Про це розповіли в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також поінформували: «6 жовтня близько 16.00 до поліції надійшло повідомлення від жителя Золочівського району, що він має при собі гранату й збирається її підірвати. Працівники поліції за декілька хвилин прибули за вказаною адресою і виявили на місці події 42-річного громадянина, який перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння (2,5 проміле)».

«Правоохоронці з’ясували що чоловік здійснив завідомо неправдивий виклик поліції – жодних вибухонебезпечних предметів у нього не було. Відтак, стосовно нього складено адмінпротокол за статтею 183 (завідомо неправдивий виклик спецслужб) Кодексу України про адміністративні правопорушення, за що передбачено накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

«Правоохоронці закликають усіх бути свідомими та не викликати поліцію чи інші спецслужби без причини, адже, можливо, саме в цей момент хтось дійсно може потребувати допомоги!», – зазначили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів