Майстра лісу на Львівщині упіймали на 13 кубометрах

17:01 11 травня 2023 р.

Фото до новини

На Львівщині слідчі повідомили майстру лісу про підозру в отриманні неправомірної вигоди

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

За скоєне підозрюваному загрожує покарання - позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Зловмисника, 33-річного мешканця Львівщини, викрили слідчі відділу розслідування злочинів, вчинених у сфері господарської та службової діяльності, слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Як встановили правоохоронці, майстер лісу одного з лісогосподарств Львівщини, зловживаючи службовим становищем, вимагав та одержав від приватної особи неправомірну вигоду за безперешкодний відпуск деревини з підконтрольної йому ділянки лісогосподарства загальним об’ємом 13 кубічних метрів.

9 травня слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

На території Соснівського лісництва за два місяці незаконно зрубали понад 200 дубів

Лісничого - під варту, майстрові лісу - нічний домашній арешт: суд у Львові взявся за службовців Золочівського лісгоспу

Судитимуть дев'ятьох чорних лісорубів на Львівщині за те, що зрубали понад 300 дерев

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів