Львів'янка за передоплату здавала в оренду квартири, якій їй не належали

19:17 6 квітня 2022 р.

Фото до новини

Слідчі повідоміли про підозру у шахрайстві львів’янці, яка ошукала переселенців під приводом здавання житла в оренду. За скоєне підозрюваній загрожує покарання - позбавлення волі на строк до восьми років.

Як встановили співробітники кіберполіції у Львівській області спільно зі слідчими відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, 35-річна жителька Львова створила під вигаданим іменем сторінку у спеціалізованій групі в одній зі соціальних мереж, на якій розміщувала оголошення про здавання неіснуючого житла в оренду

Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

У цих оголошеннях йшлось про помешкання, розташовані на вулицях Богдана Хмельницького, Угорській і Пекарській у Львові. При цьому, жодною з цих квартир вона не володіла і не мала ніяких правових підстав здавати їх в оренду. 

Надалі зловмисниця, використовуючи месенджери і банківські інтернет-додатки, отримувала від «клієнтів», які мали намір орендувати житло, грошові кошти як завдаток та припиняла спілкування з ними. Суми, якими заволоділа шахрайка, коливались від 600 до 3000 гривень.

Правоохоронці задокументували три епізоди протиправної діяльності львів’янки і, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили їй про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Мародерство: ціни на готелі і орендні квартири у Львові

Ціни на оренду помешкання у Львові підскочили за останні дні

Прізвища орендодавців чи готельєрів, які виставляють захмарні ціни, передаватимуть в СБУ

Попит на нерухомість у західних областях кардинально зріс у вихідні: що купують-орендують

Стресове підвищення: наскільки подорожчала оренда нерухомості в західних областях

У Львівській області податок на нерухомість дав у бюджети громад мільйони гривень

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів