Шахрайка ошукала 12 власників і менеджерів львівських кафе та ресторанів

15:00 24 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: ukr.media

Поліціянти оголосили 20-річній жительці Білої Церкви підозру в причетності до скоєння 12 випадків шахрайства.

У Головному управлінні поліції у Львівській області розповіли у вівторок, 24 липня: «У Франківський відділ поліції звернулася за допомогою 29-річна адміністратор одного із львівських ресторанів. Вона повідомила, що 20 червня близько 14.00 до них прийшла молода жінка і під приводом скасування замовлення на банкет заволоділа коштами в сумі 3364 гривень, які були залишені клієнтом у якості завдатку».

«З аналогічними заявами до правоохоронців протягом червня-липня звернулися ще більше десяти власників та менеджерів закладів громадського харчування, які стали жертвами аферистки. Зловмисниця яка представлялася родичкою замовників банкетів, видурила у них грошові кошти в сумі від 1000 до майже 10 000 гривень», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Працівники поліції встановили, що до вчинення злочинів причетна раніше неодноразово судима за шахрайство 20-річна жителька міста Біла Церква Київської області. Зловмисниці повідомлено про підозру у скоєнні правопорушень за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Максимальне покарання, передбачене статтею, – позбавлення волі на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування та перевірка щодо причетності зловмисниці до інших подібних злочинів», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів