Крав гроші на реконструкції підвісного моста через річку Західний Буг

20:13 10 лютого 2022 р.

Фото до новини

Служба безпеки України викрила керівника одного з львівських підприємств, який незаконно заволодів 1.5 млн грн, наданих на реконструкцію підвісного моста у Червонограді.

За даними слідства, у 2019 році міська рада Червонограда, що на Львівщині, уклала угоду на майже 7 млн грн  з львівським підприємством-переможцем тендеру на реконструкцію підвісного моста через річку Західний Буг. Про це повідомило УСБУ у Львівській області, пише Dailylviv.com.

Цей посадовець упродовж року умисно вносив неправдиві відомості до актів приймання робіт щодо вартості та обсягів виконаних робіт і привласнив таким чином майже 1,5 млн грн.

Оскільки підприємство не виконувало взятих на себе зобов’язань, замовник призупинив виплату решти коштів.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру за ч.1 ст. 366 (службове підроблення) та за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. 

Триває слідство для виявлення і притягнення до відповідальності усіх осіб, причетних до оборудки.

Заходи з викриття протиправної діяльності проводили оперативники Управління СБУ у Львівській області спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції у Львівській області за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

У Львові інженер крав кошти на трьох велодоріжках

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів