Двічі вистрелив у сина з мисливської рушниці: злочин на Львівщині

15:30 9 серпня 2022 р.

Фото до новини

67-річний мешканець одного з сіл Львівського району здійснив два постріли з мисливської рушниці, влучивши сину у шию і плече, під час побутового конфлікту.

Зараз поранений перебуває у реанімаціїПро це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.comПовідомлення про чоловіка з вогнепальними пораненнями надійшло у поліцію 8 серпня від медиків швидкої допомоги.

До розкриття злочину були задіяні слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №1. Правоохоронці встановили особу пацієнта – 41-річного мешканця одного з сіл Львівського району. Також встановлено, що до скоєння злочину причетний його 67-річний батько. Близько 18.00 між родичами виник конфлікт, під час якого батько здійснив два постріли з мисливської рушниці у сина, маючи намір вбити його. Кулі влучили у плече і шию, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження.

Проведеними заходами поліціянти оперативно виявили місцеперебування та затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Стріляв з рушниці на подвір’ї: поліція вилучила зброю

Львів’янин, який чотири рази стріляв в одесита, вчинив самогубство

На Львівщині 30-річний водій з рушниці відстрілювався від патрульних

На Львівщині схопили вбивцю мисливця.

На Львівщині зять розстріляв будинок своєї тещі

31-річний мисливець поранив на Львівщині 24-річного

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів