На Львівщині зять розстріляв будинок своєї тещі

14:00 1 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: zbroya.info

Хуліган добровільно видав правоохоронцям свою зареєстровану мисливську рушницю «ІЖ 43Е».

«У Яворівському районі чоловік влаштував дебош зі стріляниниї на обійсті в тещі. Правоохоронці втихомирили хулігана,відкрито кримінальне провадження», – повідомили сьогодні, 1 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці: 

«До Яворівського відділу поліції 31 липня надійшло повідомлення від 57-річної жительки одного зі сіл району про те, що близько 13.30 до її приватного господарства прийшов зять, який проживає у цьому ж селі. Чоловік на подвір‘ї затіяв сварку під час якої маючи власну мисливську рушницю погрожував їй фізичною розправою та здійснив кілька пострілів у стіну житлового будинку. Також побив її 77-річну матір, яка кинулася на захист доньки.

Працівники сектору реагування патрульної поліції, які прибули на місце події за викликом, втихомирили 46-річного чоловіка, який пояснив, що затіяв сварку через «сімейні непорозуміння». Він добровільно видав правоохоронцям свою зареєстровану мисливську рушницю «ІЖ 43Е» калібру 12 міліметрів і був доставлений до відділу поліції для з‘ясування всіх обставин події.

Унаслідок пострілів з рушниці, пошкоджено фасад і вхідні двері житлового будинку та прибудинкову огорожу. З місця події вилучено шість гільз калібру 12 міліметрів. Ніхто з людей не постраждав.

По даному факту відкрите кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство із застосуванням  зброї). Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів