Лезом у шию: у Львові робітник намагався вбити напарника

14:41 15 липня 2022 р.

Фото до новини

Чоловік жорстоко побив і вдарив лезом у шию колегу, з яким вони разом монтували сходи в квартирі. Поранений з важими травмами перебуває у реанімації.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

Як встановили оперативники управління карного розшуку поліції Львівщини спільно з співробітниками відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, 14 липня 33-річний мешканець Луганської області, який тимчасово проживає у Львові, разом з 56-річним місцевим жителем проводили ремонт у квартирі в одному з будинків на вулиці Топольній – монтували сходи. Близько 15.00 між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший жорстоко побив старшого і завдав йому удару лезом у ділянку шиї, після чого втік з місця події.

Правоохоронці виявили місце перебування зловмисника і затримали його за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за  ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів