У Львові затримали чоловіка за замах на вбивство

14:40 24 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: npu.gov.ua

Оперативники обласного управління стратегічних розслідувань, слідчі поліції у Львівській області спільно із прокуратурою області провели у вівторок, 24 березня, спецоперацію.

Про це повідомили у вівторок, 24 березня, в Національній поліції України, де також розповіли: «Затриманого доставили до суду для обрання запобіжного заходу. У 2018 році 33-річний чоловік під час конфлікту спричинив вогнепальні поранення місцевому мешканцю та втік з місця події. За скоєння замаху на вбивство його оголосили у розшук».

«Під час досудового розслідування булоз’ясовано, що зловмисник раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема за нанесення тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу. Оперативники та слідчі зібрали матеріали щодо його причетності до ще одного злочину», – поінформували також у поліції.

«За результатами проведення розшукових заходів поліцейські встановили місце можливого перебування зловмисника та провели заходи для його затримання. Чоловік переховувався в одному із приватних будинків на території Львова. Аби правоохоронці не могли його знайти, він заховався у шафу під купою одягу», – розповіли також у поліції.

«Наразі слідчі поліції за погодження прокуратури Львівської області повідомили затриманому про підозру за вчинення двох кримінальних правопорушень – замах на вбивство (частина 1 статті 15 частина 1 статті 115 Кримінального кодексу України) та хуліганство (частина 4 статті 296 Кримінального кодексу України). Для обрання запобіжного заходу оперативники управління стратегічних розслідувань доставили підозрюваного до Галицького районного суду Львова. Відповідно до законодавства підозрюваному може загрожувати до 15-ти років позбавлення волі», – повідомили також у поліції.

Як інформував «ЩЛ», сьогодні, 24 березня, о 7.45 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Смерековій у Львові, неподалік спортивного майданчику, було виявлене тіло чоловіка без ознак життя.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів