У Львові розшукують вбивцю

11:30 24 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці просять зголоситись на оперативну лінію 102 очевидців скоєння злочину, а також тих, хто володіють інформацією, яка допоможе затримати вбивцю.

Про це розповіли у вівторок у в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також поінформували: «Сьогодні, 24 березня, о 7.45 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Смерековій у Львові, неподалік спортивного майданчику, було виявлене тіло чоловіка без ознак життя. На місці події працюють слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції та співробітники інших служб поліції Львівщини.

«Правоохоронці з’ясували особу загиблого – 43-річного львів’янина, на тілі якого виявлені тілесні ушкодження, зокрема травми голови. Слідчі відкрили за цим фактом кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи для розшуку й затримання причетних до скоєння вбивства та встановлюють обставини скоєння злочину», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Як інформував «ЩЛ», львів’янина посадили під варту за ймовірне убивство матері й тітки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів