Ножові поранення таксиста: затримано причетного до злочину

20:33 8 липня 2021 р.

Фото до новини

Поліцейські затримали зловмисника, причетного до поранення таксиста в Наварії.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.

Завдяки спільним злагодженим діям співробітників різних служб та підрозділів поліції Львівщини, оперативники карного розшуку протягом кількох годин встановили особу, місце перебування та затримали 20-річного мешканця Дрогобича, причетного до скоєння злочину.

Повідомлення про те, що на одній з вулиць у селі Наварія Львівського району було виявлено пораненого чоловіка, надійшло до поліції сьогодні, 8 липня, близько другої години ночі.

Правоохоронці встановили особу пораненого – ним виявився 32-річний львів’янин, таксист – у подальшому медики виявили у нього на тілі чотири ножових поранення в ділянках грудей та живота. Неподалік місця скоєння злочину поліцейські розшукали його автомобіль БМВ.

До розкриття злочину були задіяні слідчо-оперативна група, екіпаж сектору реагування патрульної поліції та співробітники інших служб відділу поліції №6 Львівського районного управління поліції, а також оперативники карного розшуку, слідчі,  експерти-криміналісти та кінолог поліції Львівщини.

Проведеними заходами оперативники карного розшуку встановили, що до скоєння злочину причетний 20-річний мешканець Дрогобича, місце перебування зловмисника та затримали його у Львові в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Речові докази причетності зловмисника до вчинення злочину вилучені.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
Досудове розслідування триває.

У селі неподалік Львова знайшли пораненого таксиста

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів