У селі неподалік Львова знайшли пораненого таксиста

10:40 8 липня 2021 р.

Фото до новини

Зараз чоловік перебуває у реанімації - правоохоронці вживають усіх заходів для встановлення особи та затримання зловмисника, який завдав йому чотирьох ударів ножем.

Сьогодні, 8 липня, близько другої години ночі до поліції надійшло повідомлення від перехожого про те, що на одній з вулиць у селі Наварія Львівського району він виявив пораненого чоловіка.

Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, пише Dailylviv.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, екіпаж сектору реагування патрульної поліції та співробітники інших служб відділу поліції №6 Львівського районного управління поліції, а також оперативники карного розшуку, слідчі та експерти-криміналісти поліції Львівщини.

Правоохоронці встановили особу пораненого – ним виявився 32-річний львів’янин, який працював таксистом. Неподалік поліцейські розшукали його автомобіль БМВ. Чоловіка госпіталізували - медики виявили на його тілі чотири ножових поранення в ділянках грудей та живота.

Проводяться першочергові слідчі дії, правоохоронці вживають усіх заходів для встановлення особи та затримання нападника, вирішується питання правової кваліфікації події.

На Львівщині два мотоциклісти постраждали у зіткненнях з автомобілями: один загинув

Mazda зіткнулася з будинком. Поліція виставила відео ДТП у Львові

У Стрию затримали варвара, який пошкодив майже 60 хрестів на кладовищі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів