Депутата на Львівщині взяли під варту: погорів на хабарі

13:52 23 серпня 2022 р.

Фото до новини

На Львівщині правоохоронці повідомили депутату-керівнику комунального підприємства про підозру в отриманні неправомірної вигоди

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Як повідомляють, 37-річного мешканця Яворівського району, який є депутатом селищної ради та директором комунального підприємства, викрили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, зловмисник, використовуючи своє службове становище, вимагав та одержав неправомірну вигоду у сумі 38 тисяч гривень від місцевого мешканця за проведення робіт з облаштування його земельної ділянки.

19 серпня правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання ним частини суми неправомірної вигоди.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави. Також вирішується питання щодо відсторонення його від займаної посади.

Досудове розслідування триває.

Колишнього т.в.о. начальника управління капітального будівництва ЛОДА запідозрили у розтраті коштів

На Львівщині будуть судити розкрадачів бюджетних коштів

У Львові ще один директор комунального підприємства розтратив кошти

У Львові директор привласнив гроші з реставрації пам'ятки архітектури

Власник і директор підприємства у Львові крав на будівництві казарм

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів