Біля парку Новонароджених переселенець пограбував переселенку

13:44 26 травня 2023 р.

Фото до новини

У Дрогобичі поліціянти затримали зловмисника за підозрою у пограбуванні жительки Полтави.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

25 травня близько 19.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 39-річної жительки міста Полтава, яка тимчасово проживає в одному з сіл Дрогобицького району, про те, що поблизу «Парку Новонароджених» на неї напав невідомий чоловік, бризнув їй в обличчя газом з балончика, відібрав сумочку та втік. За словами заявниці, у сумочці був мобільний телефон, документи та грошові кошти.

До розкриття злочину були залучені оперативники кримінальної поліції, слідчі та екіпажі груп реагування патрульної поліції Дрогобицького районного відділу поліції, а також бійці Національної гвардії України, які несли службу з охорони публічного порядку у райцентрі. Правоохоронці оточили парк і невдовзі оперативники виявили чоловіка, схожого за описом на нападника. 

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 40-річний житель міста Авдіївка Донецької області, який притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство, і тимчасово проживає у Дрогобичі. 

Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази у нього вилучені.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання -  позбавлення волі на строк від семи до десяти років. 

Досудове розслідування триває.

У Львові побили і пограбували одеситку

Запитав, як доїхати до автовокзалу і вкрав сумку

У поліклініці на проспекті Шевченка у Львові пацієнтка вкрала сумку в іншої пацієнтки: як це було

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів