У поліклініці на проспекті Шевченка у Львові пацієнтка вкрала сумку в іншої пацієнтки: як це було

11:23 16 березня 2023 р.

Фото до новини

Пацієнтка однієї із клінік, ймовірно, поцупила сумку іншої пацієнтки — патрульні затримали її

Про це інформує патрульна поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Учора вдень патрульні 1-ої роти 2-го батальйону отримали виклик про крадіжку в одній із поліклінік на проспекті Шевченка.

Потерпіла розповіла, що залишила на кілька секунд свою сумку під курткою дитини, аби запитати лікаря чи можна зайти. У цей момент з кабінету виходила попередня пацієнтка. Коли потерпіла повернулася, то сумки з грошима, документами, телефоном та ключами від дому, вже не було. 

Поруч стояла раніше згадана пацієнтка, яка сказала, що тут ходив якийсь підозрілий хлопець. Після цього жінка пішла, а потерпіла зателефонувала в поліцію.

Патрульні негайно приїхали на місце події. Почали оглядати камери спостереження клініки та встановили дані про пацієнтку, яка виходила з кабінету. З'ясувалося, що жінка неодноразово потрапляла в поле зору поліції.

Виявилося, що ймовірна зловмисниця навмисне сказала про хлопця, аби відвести від себе підозру і мати час на втечу. Патрульні встановили, що згадана львів'янка сіла в автомобіль марки Mazda CX-5. Поліціянти встановили номерні знаки авто. 

У тісній співпраці з Центром безпеки міста, автомобіль 53-річної львів'янки знайшли. Поліціянти зупинили її на площі Міцкевича. За кермом була згадана жінка. Після розмови із поліціянтами, вона зізналася, що скоїла крадіжку.

З її слів, вона сховала маленьку сумку потерпілої у свою велику. Після цього сховалася в одному зі порожніх кабінетів, витягнула з неї 2 тисячі гривень, а сумку викинула під крісла в коридорі медзакладу. Там її випадково знайшов лікар і потерпіла упізнала своє майно.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. 36-річна львів'янка написала заяву про крадіжку. Підозрюваній загрожує відповідальність за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах військового стану) ККУ.

Пасажирці маршрутки у Львові зателефонував поліціянт і повідомив, що у неї вкрали гаманець

У Львові затримали кишенькового злодія, який обікрав пасажирку трамваю

Уночі група 20-річних побила і пограбувала перехожих у Львові

На пішохідному переході в іноземки вкрали гаманець з картками і документами

У Львові затримали жінок. які на площі Міцкевича вкрали 3500 доларів

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів