У Львові заарештували трьох розбійників

17:00 4 листопада 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: holos.fm

39-річний житель Жовківщини та двоє львів’ян віком 42 та 50 років потрапили за рішенням суду під варту.

У Головному управлінні поліції у Львівській області повідомили в понеділок: «1 листопада в Шевченківський відділ поліції Львова звернувся 23-рчний львів’янин. За його словами, близько 04.00 на вулиці Хорватській у Львові невідомі, застосувавши фізичне насилля та електрошокер, заволоділи його сумкою, в якій були ключі від квартири та автомобіля, документи на транспортний засіб, грошові кошти, мобільний телефон та інші речі».

«Працівники пполіції з’ясували, що до вчинення кримінального правопорушення причетні 39-річний житель Жовківщини та двоє львів’ян віком 42 та 50 років. Двоє з них раніше мали проблеми з законом. За рішенням суду зловмисникам обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Стосовно них відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів