Афера століття: у Львові судитимуть ще одного фігуранта

19:18 25 січня 2023 р.

Фото до новини

Франківська окружна прокуратура Львова завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт щодо львів'янина, підозрюваного у крадіжці комунального майна. Ймовірно, прокуратура вжила заходів щодо Анатолія Малькова, який перебував у розшуку.

Про це повідомили в міському управлінні комунальної власності, пише Dailylviv.com.

За даними слідства, чоловік, використовуючи підроблені документи з метою особистого збагачення, через нотаріуса зареєстрував право власності на нерухомість, яка ще з 2015 року була зареєстрована в реєстрі як власність територіальної громади Львова.

Йдеться про приміщення на вул. Лазаренка, 25, загальною площею понад 130 м2, та вартістю понад 570 тис. грн. Це приміщення перебувало і перебуває у користуванні ЛКП «Львівводоканал». Незаконна подвійна реєстрація на це приміщення була скасована рішеннями судів ще наприкінці 2020 року.

Нагадаємо, наприкінці 2016 року на фізичні та юридичні особи було безпідставно зареєстроване право приватної власності на 20 комунальних приміщень Львова. Фактично, група шахраїв намагалась вкрасти у міста ці приміщення. Серед них – будівлі на вул. Я. Стецька, 11, вул. Лазаренка, 25 та інші. 

Загалом місту вдалося повернути у комунальну власність 19 приміщень із 20, по 1 приміщенню ще тривають судові процеси.

У Львові триває розслідування «Афери століття»

Анатолія Малькова, причетного до Афери століття у Львові, взяли під варту

Власників майна смс попереджатимуть про рейдерство

Дві маніпуляції ЛМР на п'ятиповерховому будинку біля парку імені Івана Франка

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів