Завтра у Гарнізонному храмі прощатимуться з бійцем тероборони Денисом Кайком

23:07 10 серпня 2023 р.

Фото до новини

У п’ятницю, 11 серпня, Львів попрощається з військовослужбовцем Денисом Кайком, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Денис Кайко (14.08.1990-05.08.2023). Львів’янин.

Навчався у колишній середній школі №35 (сьогодні – Львівська середня загальноосвітня школа східних мов та східних бойових мистецтв «Будокан» з поглибленим вивченням іноземних мов). Здобув професію механіка у місцевому професійно-технічному училищі.

Після закінчення навчання підписав контракт з Національною гвардією України та проходив військову службу у лавах 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання НГУ.

Повернувшись до цивільного життя, працював у торговельній сфері.

З початком повномасштабного вторгнення, не роздумуючи, став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання у складі 103-ї окремої бригади територіальної оборони Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

У Дениса Кайка залишилися батьки.

Олег Лютий і Михайло Кічула з Кам'янка-Бузької громади: обидва загинули в бою під Роботиним

Оптиміст-ITівець з великим серцем: завтра Львів оплакуватиме уродженця Івано-Фраківщини Бориса Латика

Завтра Львів прощатиметься з бійцем 103 бригади тероборони Володимиром Павликом

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів