Оптиміст-ITівець з великим серцем: завтра Львів оплакуватиме уродженця Івано-Фраківщини Бориса Латика

21:41 10 серпня 2023 р.

Фото до новини

У п’ятницю, 11 серпня, Львів попрощається з військовослужбовцем Борисом Латиком, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Борис Латик («Друг Рубік») (06.08.1987-10.06.2023). Уродженець міста Болехів Івано-Франківської області.

У 1994 році вступив до Міжгірського ліцею №1 Міжгірської селищної ради Закарпатської області. Упродовж 2004-2009 років навчався у Національному університеті «Львівська політехніка». Під час навчання закінчив військову кафедру та здобув звання «молодший лейтенант». У мирний час працював фахівцем з ремонту та обслуговування комп’ютерної техніки.

Учасник Революції Гідності. У 2014 році вступив до Добровольчого Українського Корпусу «Правий Сектор», активно займався боротьбою з корупцією. Згодом виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 8-го окремого батальйону «Аратта».

Повернувшись, працював у сфері ІТ-технологій у Львові. У вільний час захоплювався футболом, також брав участь у знімання історично-художнього фільму «Незламні». Був винятково доброю та оптимістичною людиною, відданою своїй справі. За словами рідних, любив життя та мав велике серце.

З початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини до складу в/ч А3449. Під час проходження служби отримав військове звання «лейтенант».

У Бориса Латика залишились батьки, дружина, троє дітей та сестра.

Завтра Львів прощатиметься з бійцем 103 бригади тероборони Володимиром Павликом

Командира відділення Володимира Бабюка завтра Львів проведе в останню путь

Львівщина попрощалася з добровольцем Романом Струком, який загинув на запорізькому напрямку (відео)

Був похований у братській могилі: орден прикордонника Ігоря Веснія вручили дружині і доньці

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів