З бійцем 214-го окремого спецбатальйону OPFOR Олегом Бохенеком прощається рідний Львів

18:31 6 жовтня 2023 р.

Фото до новини

У суботу, 7 жовтня, Львів попрощається зі захисником Олегом Бохенеком, який загинули від рук російського окупанта, захищаючи Україну.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Олега Бохенека поховають на Личаківському кладовищі у Львові.

Біографія Героя

Олег Бохенек (09.08.1993-03.10.2023) - львів’янин.

Навчався у середній загальноосвітній школі № 54 міста Львова. Закінчив державний навчальний заклад «Ставропігійське вище професійне училище м. Львова».

Після закінчення навчання працював на заводі в Рясному. Обожнював музику, майстерно грав на гітарі, також захоплювався кулінарією і спортом. Був винятково чесною і мужньою людиною.

Після проходження навчань захищав Батьківщину на східному напрямку у складі 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

У Олега Бохенека залишилися мама, сестра та 8-річний син.

Завтра Львів також прощатиметься ще з двома Героями -  Михайлом Вартовником, випускником Львівської політехніки, працівником Нестле-Україна та Володимиром Олешним, який добровольцем став на захист Батьківщини, пройшов військовий вишкіл за кордоном.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів