Львів прощається з Михайлом Вартовником, випускником Львівської політехніки, працівником Нестле-Україна

16:48 6 жовтня 2023 р.

Фото до новини

У суботу, 7 жовтня, Львів попрощається зі захисником Михайлом Вартовником, який загинули від рук російського окупанта, захищаючи Україну.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Михайла Вартовника поховають на Личаківському кладовищі у Львові. 

Біографія Героя

Михайло Вартовник (20.11.1989-29.09.2023) - львів’янин.

Навчався у середній загальноосвітній школі № 42 міста Львова. Здобув вищу освіту у Національному університеті «Львівська політехніка» за спеціальністю «Комп'ютерні технології та інженерія».

Після завершення навчання проходив військову службу у лавах 45-го полку імені Олександра Красіцького Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

У мирний час працював на посаді комірника у дистрибуційному центрі товариства з обмеженою відповідальністю «Нестле-Україна» в Малехові. Захоплювався автомобілями і грою в шахи, обожнював активний відпочинок із родиною та друзями.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів до складу 116-ї окремої механізованої бригади 10-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України. За особистий внесок у оборону держави був нагороджений численними відзнаками.

У Михайла Вартовника залишилися батьки, дружина, двоє дітей та брат. 

Завтра Львів також прощатиметься ще з двома Героями - бійцем 214-го окремого спецбатальйону OPFOR Олегом Бохенеком та Володимиром Олешним, який добровольцем став на захист Батьківщини, пройшов військовий вишкіл за кордоном.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів