Король Великої Британії Карл III змінить статус своєї дружини

13:47 5 березня 2023 р.

Фото до новини

Букінгемський палац заявив, що в Храмі гробу Господнього в Єрусалимі відбулася церемонія посвячення єлею, який буде використано для коронації короля Великої Британії Карла ІІІ, коли монарх пройде помазання на королівство.

Про це повідомляє Newsru.co.il, пише Dailylviv.com.

Церемонію посвячення єлею провели патріарх Єрусалиму Теофіл ІІІ і англіканський єпископ Єрусалиму Хосам Наум. Для приготування єлею використовували олію з оливок, зібраних на Оливковій горі. До нього додали олію кунжуту, троянди, корицю, помаранчеві квіти, амбру та інші компоненти.

Традиція помазання походить з язичницьких обрядів стародавнього Ханаану, коли приносили жертви богам, поливаючи олією присвячені їм обеліски. Писання розповідає про помазання на царство Давида і Соломона. У християнстві помазання стало одним з семи таїнств церкви.

В Єрусалимі у монастирі Марії Магдалини похована бабуся теперішнього короля Великої Британії принцеса грецька і данська Аліса.

Коронація повинна відбутися 6 травня 2023 року в Вестмінстерському абатстві. Церемонія призначена продемонструвати оновлення правлячої династії. Кілька днів тому король сказав, що його дружина Каміла не буде обмежена титулом королеви-консорта, а стане повноцінною королевою і буде коронованою з разом з Карлом ІІІ.

Померла королева Великобританії Єлизавета II

Новий король Великобританії - Карл ІІІ

Король Карл ІІІ уже багатший за свою матір королеву Єлизавету ІІ, а принц Вільям його перевершить

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів