Здоров'я королеви Єлизавети погіршилось: до неї виїхали принц Чарльз, його дружина і принц Вільям

16:53 8 вересня 2022 р.

Фото до новини

Лікарі занепокоєні станом здоров'я королеви Єлизавети II. Букінгемський палац заявив, що 96-річній главі британського престолу рекомендували залишатися під медичним наглядом.

Про це інформує BBC, пише Dailylviv.com.

"Після обстеження сьогодні вранці лікарі королеви стурбовані станом здоров'я Її Величності та рекомендували їй залишатися під медичним наглядом", - йдеться у заяві.

Наразі королева перебуває в Балморалі - своєму шотландському маєтку. Відомо, що до неї виїхав принц Чарльз, його дружина Камілла та принц Вільям.

Здоров'я Єлизавети II погіршилося у середу, 7 вересня, коли вона відмовилася від участі у віртуальному засіданні таємної ради. Лікарі рекомендували їй відпочивати.

Очевидно, що є значні занепокоєння щодо здоров'я королеви, і йдеться не лише про труднощі з пересуванням.

Є також непідтверджені припущення, що вона могла впасти. Однак у вівторок вона стояла на ногах і фотографувалася з усмішкою, коли призначала нового прем'єр-міністра.

Але через скасування в останню хвилину онлайн-засідання таємної ради не залишилося жодних сумнівів у тому, що здоров'я королеви - дуже слабке.

Прем'єр-міністр Ліз Трасс заявила, що "уся країна глибоко стурбована новинами з Букінгемського палацу. Мої думки і думки людей у всьому Сполученому Королівству - з Її Величністю Королевою та її родиною".

Експерти: як відставка Джонсона вплине на підтримку Лондоном Києва

Британія не могла би бути в авангарді підтримки України, якби вона все ще була в ЄС, - Джонсон

Джонсон озвучив, яке нове озброєння надійде в Україну в рамках додаткової допомоги

Великобританія за повний відхід російських військ з території України

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів