Джонсон озвучив, яке нове озброєння надійде в Україну в рамках додаткової допомоги

16:44 19 травня 2022 р.

Фото до новини

Сьогодні, 19 травня. Президент Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон обговорили військову підтримку для України і глобальну продовольчу безпеку.

Про це пише інформують на сайті уряду Великобританії, пише Dailylviv.com.

З огляду на недавнє оголошення про додаткові 1,3 мільярда фунтів стерлінгів військової допомоги від Великої Британії для України, прем’єр-міністр заявив про підтримку оборони України, включаючи артилерію великої дальності, ракети берег-корабель і безпілотні дрони.

Лідери обговорили прогрес у переговорах і домовилися активізувати роботу з союзниками, включаючи США, Францію та Німеччину, для визначення довгострокової архітектури безпеки для України.

Прем’єр-міністр висловив значне занепокоєння з приводу зростання глобальних наслідків незаконного вторгнення Росії ті безрозсудної блокади президентом путіним чорноморських портів України, включаючи зростання цін на продукти харчування в країнах, що розвиваються.

Лідери двох країн розглянули варіанти відкриття важливих морських і наземних шляхів постачання українських зернових запасів і взяли на себе зобов’язання скерувати свої команди на термінову роботу над наступними кроками.

Великобританія за повний відхід російських військ з території України

Прем'єр Великобританії назвав наступну ціль Путіна

Лондон має намір надати 30 млн євро на зарплату українським військовим

Великобританія ініціює надання ракет Harpoons для захисту Одеси

Британія скеровує в Україну броньовані машини Mastiff

Флісову куртку Зеленського продали в Лондоні за 90 тис фунтів стерлінгів

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів