Колишня дружина путіна публічно скаржилася, що він п'є її кров

19:00 4 серпня 2022 р.

Фото до новини

Команда Навального знайшла блог Людмили Путіної у «Живому Журналі», де вона скаржилася на чоловіка і проходила психологічні тести.

Про це написав сьогодні Theinsider, інформує Dailylviv.com.

Команда Олексія Навального опублікувала розслідування про колишню дружину путіна Людмилу, яка зараз, після нового заміжжя, має прізвище Очеретна. Автори стверджують, що у 2006 році вона завела блог у «Живому Журналі» під ніком llenaa, змінивши крім цього лише свій вік — зменшивши його на 10 років.

На те, що це саме її блог, вказують збіги в біографії Путіної і користувача llenaa навіть у найдрібніших деталях: llenaa згадує, що у неї дві доньки, одна займається танцями, сама жінка жила та навчалася в Петербурзі, за освітою – філолог, за гороскопом - Козеріг. Користувачка llenaa пише, що працювала на токарному верстаті, катається на гірських лижах, грає у теніс — таке є й у біографії Путіної. Обидві ходили на «Грозу» Островського до «Соврємєнніка», в обох є білий той-пудель. Є й інші збіги: llenaa пише, що дивилася стриптиз на Ріппербані (вулиця у Гамбурзі). У книзі наближеного до Путіна німецького журналіста повідомляється, що путін з друзями та їхніми дружинами ходив на еротичне шоу у Німеччині у Санкт-Паулі. Вулиця Ріппербан – головна у цьому районі, зазначають автори розслідування.

У своєму блозі llenaa пише, що їй відверто нудно і нема чого робити. Вона намагалася займатися йогою, захоплювалася психологією, проходила тести на тему «яке вам підійде татуювання», «який ви напій у сексі» та визначення психологічного віку. І скаржилася на чоловіка, котрий «п'є її кров».

Розслідувачі знайшли не лише блог, а й дві квартири Путіної в Іспанії, сумарною вартістю понад €2 млн. Також Людмила з новим чоловіком Артуром Очеретним володіють 450-метровою віллою на Лазурному березі у Франції за €5,3 млн. Про це у 2017 році повідомляв Центр з дослідження корупції та організованої злочинності (OCCRP). Очеретному у Європі належить чимало елітної нерухомості. Він володіє двома віллами в Біарріці, квартирою в Давосі і двома квартирами в Малазі. Загальна вартість цієї нерухомості становить близько 596 млн. рублів, зазначають автори розслідування.

Колишня дружина президента РФ теж не бідує. Їй належить особняк 1774 року поряд із Кремлем, який здається в оренду «Сберу», ВТБ та іншим комерційним організаціям. Це приносить їй більше 250 млн. рублів на рік, кажуть автори матеріалу. Крім того, Очеретна (Путіна) має фонд, який офіційно очолює її новий чоловік. Фонд фінансується мерією Москви, Газпромбанком та «Сєвєрсталлю». Це ще близько 415 млн. рублів на рік. 

The insider нічого не пише про те, чи мають намір у Європі і США накласти санкції на ексдружину путіна. Поки що це зробила лише Великобританія у травні цього року. Лондон також наклав санкції і на Аліну Кабаєву, яка впродовж кількох останніх років вважається або дружиною, або співмешканкою владіміра путіна. Потрапила Аліна Кабаєва і під санкції Мінфіну США. 

Нагадаємо, що сьогодні російське фсб пропросило суд заочно арештувати головного редактора The insider Романа Доброхотова, який восени минулого року покинув Росію.

У Франції захопили віллу доньки Путіна для біженців з України (відео)

У Лондоні пікетували будинок доньки Лаврова

Російські олігархи вбивають дружин, дітей і вчиняють дивні самогубства

Отруєння, раптова хвороба, нещасний випадок: російська еліта розглядає можливість відсторонення Путіна

Британія запроваджує санкції проти Аліни Кабаєвої і родичів Путіна

США оголосили про нові санкції проти рф: вони стосуються перших осіб

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів