Водопостачання до всіх будинків Залізничного, Шевченківського районів та Рудного відновлено. Але є винятки

12:37 1 червня 2023 р.

Фото до новини

Вчора ввечері було завершено ліквідацію аварійного пориву на вул. Сотника Панаса (Рясне).

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, вчора ввечері було завершено ліквідацію аварійного пориву на вул. Сотника Панаса (Рясне) і відновлено водопостачання до усіх будинків Залізничного і Шевченківського району.

Також відновлено подання води до смт Рудне. Водопостачання до кількох вулиць селища здійснюється з пониженим тиском. У цьому районі працюватиме водовозка.

«Вчора ввечері ми відновили водопостачання до усіх будинків, які не мали води через аварійний порив на вул. Сотника Панаса, у мікрорайоні Рясне.

Також водопостачання відновлено до смт Рудне. Однак, станом на зараз, водопостачання до кількох вулиць у Рудному здійснюється з пониженим тиском. Адже після того, як ліквідували порив і почали заповнювати мережі, багато трубопроводів було заповітрено. Зараз на місці працюють бригади ЛМКП «Львівводоканал», оскільки ми не можемо різко підняти тиск на насосній станції, щоб не порвати мережу.

Також, нагадаю, зараз водоканал прокладає нову мережу на вул. Шевченка і вул. Лісній у Рудному - це приблизно 2 км. Це допоможе вирівняти ситуацію на тих кількох вулицях у селищі, де є проблеми з водопостачанням через низький тиск у зв’язку з поганим технічним станом старих мереж. Плануємо, що за місяць роботи будуть завершені і проблем із водопостачанням у селищі більше не виникатиме», - пояснив Орест Тимчишин, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

У Лисиничах і Личаківському районі Львова сьогодні частина вулиць - без води

У Львові до 30 червня буде ще один острівець безпеки

Товари від виробника: на площі Ринок розпочинає новий сезон Фермерський ярмарок

Садовий закликав львів'ян на толоку: перевірити стан сховищ та їхню роботу

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів