Вінілове покриття: гарне та практичне рішення для підлоги

19:32 26 серпня 2021 р.

Фото до новини

В оздобленні приміщення велика роль відводиться підлозі. Вибір матеріалів доволі великий.

Класичний варіант – дерево, паркет, керамічна плитка, сучасний – лінолеум, ламінат, вінілове покриття. Структура вінілового покриття складається із трьох шарів:

  • полівінілхлорид: забезпечує міцність самого модуля і знаходиться в безпосередньому контакті з підлогою;
  • скловолокно: виступає в якості армуючого елемента. Поверх скловолокна розташовується ПВХ – прокладка. Головна функція – це захист покриття від пошкоджень;
  • декоративна та прозора поліуретонова плівки. Перша імітує різні фактури – камінь, дерево, шкіру, друга – захищає покриття від дії ультрафіолету, механічних пошкоджень.

Яке вінілове покриття обрати

Останнім часом популярністю користується вінілове покриття для підлоги Vinilam, яке поєднує в собі все переваги лінолеуму та дерев’яного настилу. Виробництво відбувається на основі сучасних технологій. Кожен процес контролюється, що дає змогу отримати продукцію високої якості. Приємно порадує не тільки міцність покриття, але і палітра фактур, кольорів. Зверніть увагу на вінілове покриття відтінка дуба Ален чи Бремен від Vinilam: м’які, ніжні відтінки найкраще рішення для світлого інтер’єру.

Більш темніші відтінки – дуб Ваймер, Мюнхен. Проблеми з вибором відповідного кольору точно не виникне.

Основні переваги вінілового покриття

Якщо ви в роздумах, і вагається стосовно вінілового покриття для підлоги, то варто відзначити декілька ключових його переваг. Перше, що впадає в око, так це велике різноманіття фактур. Завдяки такому асортименту дуже легко втілити будь-яке дизайнерське рішення.

Звичайно приємно порадує відносно невисока ціна. Невелика вартість матеріалу обумовлена простою технологією виробництва.

Якщо розглядати експлуатаційні властивості, то це:

  • чудова міцність, яка забезпечує багаторічну експлуатацію такого покриття. При цьому навіть після кількох років таке покриття не втрачає свого привабливого зовнішнього вигляду. Варто також відзначити стійкість до стирання, механічних подряпин, ударних навантажень;
  • висока вологостійкість: таке покриття можна використовувати у приміщеннях з високим рівнем вологості. Ось тому вінілове покриття для підлоги можна застосовувати у кухні, ванній кімнаті;
  • простий та швидкий монтаж. Монтаж покриття можна виконати самостійно без спеціального інструмента;
  • простий догляд. Допускається вологе прибирання;
  • комфорт: поверхня такого покриття ніжна на дотик, не акумулює в себе холод.

Придбати таке покриття можна у вигляді плитки, рулона або модуля.

Що потрібно знати про укладання широкоформатної плитки

Який купити ламінат у 2021 році? Як розібратися в асортименті та важливість замків

Керамічна плитка для кожного дому

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів