Який купити ламінат у 2021 році? Як розібратися в асортименті та важливість замків

10:04 12 квітня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні на ринку України в Києві настільки велика кількість різних марок ламінату, що люди просто губляться заходячи в магазини.

Який купити ламінат в 2021-му році?

Сьогодні на ринку України в Києві настільки величезна кількість різних марок ламінату, що люди просто губляться заходячи в магазини. Ну і звичайно основною фішкою будь-яких магазинів є величезний асортимент всієї цієї продукції, щоб клієнт, заходячи, просто розумів що тут він може вибрати все, а насправді реально будь-який магазин продає тільки декілька торгових марок, які йому вигідно продавати і на які у нього є спеціальні умови.

Для того щоб ви зрозуміли - що з цього величезного асортименту в різних магазинах існує всього лише кілька виробників в світі ламінату, ми вам покажемо які заводи існують:

  • Quick-step, Balterio (Vitality, Excelent, Grandeco) - Unilin (Бельгія)
  • Kronotex, Rooms, My-floor, Witex, Parador - Kronotex (Німеччина)
  • Classen, Egger, Kronostar, Tarkett - Митищі Кроностар (Росія), Польща Классен також
  • AGT (Camsan) – Туреччина

Важливість замку ламінату

Це і є всі основні заводи, які виготовляють ламінат у всьому світі. Якщо ви обираєте з цих торгових марок (основних), ви повинні розуміти що властивості цих категорій підлогових покриттів схожі, основною відмінністю яких є замок.

Звичайно, замок є одним з найважливіших характеристик підлогового покриття такого як ламінат. Саме від замка залежить те - наскільки багато вологи і бруду потрапить в стик, якщо він буде нещільно тримати дві планки ламінату.

Тому коли ви обираєте ламінат, перше на що потрібно звернути увагу - це саме замок, тому що основні інші характеристики "в основному" можуть бути скрізь однакові.

Поздовжній замок ламінату повинен бути максимально - довгий, а торцевої замок - повинен бути старою надійної системи - шип-паз (клік), а не 5G з пластиковою засувкою.

Саме через замок 5G люди не люблять ламінат, так як з ним виникає большиство проблем, тому що туди потрапляє бруд і волога. Замок п'ять Джі ви можете оцінити дуже легко-просто наступивши на торець - стик планки ламінату і ви побачите що цей замок розходиться.

Коли ви бачите в інтернеті погані відгуки про цю підлогу і про те як скриплять замки і здулися - будте впевнені, що це саме нові сучасні замки з засувкою на торцях - саме через проблеми потрапляння бруду в стик і відбувається основна частина складнощів з експлуатації.

Найнадійніші Торцеві замки, які на сьогоднішній день є-це саме стара система клік - де шип торця наступний планки входить в паз попередньої. Якщо ви спробуйте встати на такий стик, ви побачите що замки не розходиться і не з'являється зазорів, в які можуть потрапити бруд і волога.

Тому якщо ви хочете обрати хороший ламінат, і вам складно розібратися у величезній кількості варіантів - перше на що потрібно звернути увагу це саме на замки ламінату.

Команда компанії Брендпол проводить постійне опитування про стан проданих підлогових покриттів - тримає контакт з людьми, яким ми продали ламінат, для того щоб розуміти якого рівня якості той чи інший вид.

У нашому відео блозі ви можете подивитися різні варіанти виконання та проблем з покриттям для підлоги.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів