Пропонують оподатковувати на 300% автомобілі з-за кордону, які дорожчі за $50 000

11:28 31 травня 2022 р.

Фото до новини

В Україні з 1 липня мають намір скасувати безмитне ввезення автотранспорту громадянами.

Громадська організація АвтоЄвроСила - давній лобіст завезення в Україну громадянами автомобілів з-за кордону - критично оцінює законопроєкт №7418, зареєстрований у Верховній Раді. Про це АвтоЄвроСила повідомила у фейсбуці, пише Dailylviv.com

"Військові з передової стежать за намаганнями народного депутата Гетманцева та прем’єр-мінстра Шмигаля прибрати нульове 0% розмитнення, невдоволення зростає і приходить розуміння, що в Україні, окрім зовнішнього ворога, також активно діє внутрішній. У той час як і військові і біженці з окупованих територій потребують дешевий транспорт, ця парочка Гетманцев-Шмигаль робить усе, щоб додатково гинули люди, не маючи доступний транспорт. Тобто замість допомоги рятувати життя вони створюють умови, щоб більше людей гинуло. При цьому вони чомусь не хочуть обкласти податками по 300% авто вартістю більше $50 000".

Голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев у соціальних мережах поки що ніяк не коментує законопроєкт №7418 після його реєстрації у Верховній Раді.  

Кінець безмитного ввезення автомобілів: Кабмін подав законопроєкт

Зі Львова і до Львова автомобілі можна перевозити чотирма потягами

Нові обмеження: ввезення автомобілів дозволили лише в одному пункті пропуску на Львівщині

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів