В оселях херсонців починає з’являтися централізоване водопостачання, - Янушевич

13:53 30 листопада 2022 р.

Фото до новини

Завдяки поданню напруги до помпових станцій в оселях херсонців починає з’являтися централізоване водопостачання. Нині воду подають зі зниженим тиском.

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Ярослав Янушевичпише Dailylviv.com.

Він також розповів, що зроблено на звільненій Херсонщині за вчорашній день:

"Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. 

"Фахівці Vodafone та Київстар відновили роботу ще 3 базових станцій у Херсоні: у Суворовському та Корабельному районах. Загалом оператори мобільного зв’язку відновили роботу 68 базових та 3 пересувних станцій на звільненій Херсонщині. 

Для відновлення електропостачання на Херсонщині працює 33 бригади – це 177 робітників та 63 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, які живлять Високопілля, Велику Олександрівку, Нововоронцовку та Херсон. В обласному центрі станом на минулу добу електропостачання відновлено для 50% побутових споживачів. 

Газопостачання відновлено у Надеждівці та Миролюбівці. Газ подали до 608 абонентів. 

Тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Зараз фахівці працюють на дорогах державного значення: М-14, Т-22-07, Т-04-03 та Т-22-15. Уже прибрано 159 кілометрів доріг державного значення. 

Вибухотехніки Нацполіції обстежили майже 10 гектарів територій, вилучили 121 вибухонебезпечний предмет, знищили – 78. Піротехніки ДСНС обстежили понад 41 гектар територій, вилучили та знешкодили – 320 вибухонебезпечних предметів. 

З Херсонського обласного закладу з надання психіатричної допомоги евакуйовано 60 пацієнтів до Полтави, 11 – до Львова. Також здійснено медичну евакуацію 2 маломобільних пацієнтів до м. Миколаїв.

До Бериславської та Великоолександрівської лікарень волонтери доставили чергову партію лікарських засобів для знеболення. 

Державна міграційна служба відновлює роботу на звільненій Херсонщині. Громадянам вже надають послуги у Херсоні, Великій Олександрівці, Високопіллі та Нововоронцовці". 

Херсон - у темряві: Росія зруйнувала всю енергосистему, - ДТЕК

Перший потяг поїхав у звільнений Херсон

Подали електроенергію в Херсон

Завдяки Польщі у Херсоні відновили українські телебачення і радіо

Росія підірвала 250-тонні трансформатори, які живили Херсонську і Миколаївську області (відео)

Росіяни підірвали лінії електропередач на Херсонщині, - ЗМІ (доповнено)

Підірвали вежі мобільного зв’язку: російські військові готують криваві провокації на Херсонщині

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів