У Золочеві в межах Великого будівництва реконструюють площу Вічеву

10:46 8 жовтня 2021 р.

Фото до новини

У Золочеві реконструюють площу Вічеву (М.Шашкевича), вул. М.Шашкевича та прилеглі вулиці. Об’єкт реалізовують в межах програми Президента України «Велике будівництво».

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

Реконструкцію об’єкта розпочали ще у 2015 році, на що загалом передбачено 47 148,807 тис гривень. Зокрема, цьогоріч плановий обсяг фінансування це понад 6,5 млн грн кошти ДФРР та більш як 10 млн грн місцевий бюджет. До слова з ДФРР торік на реконструкцію було скеровано майже 6,5 млн грн.

Проєкт передбачає реконструкцію стилобату, тобто верхньої частини пам’ятника М. Шашкевичу, замощення площі, зовнішнє освітлення та встановлення фонтану.

У поточному році по об’єкту відкоригували ПКД, отримали експертизу та провели тендер.

Станом на початок жовтня тривають роботи із встановлення вуличного освітлення, благоустрою території, монтаж нового стилобату пам'ятника, встановлення підпірної стінки та основи під фонтан.

Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління № 65».

«Реалізація проекту дозволить покращити інфраструктуру міста, підвищити його туристичну привабливість і як наслідок збільшити потоки туристів та капіталовкладення в розвиток Золочева. Створення нового туристичного продукту збільшить фінансові надходження до міського бюджету на 7-10%, що дасть можливість удосконалювати туристичну інфраструктуру міста», - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Золочівський парк Здоров’я оголошено пам’яткою садово-паркового мистецтва місцевого значення

Велике будівництво на Львівщині: будуть нові школи та дитсадки

Велике будівництво: у Трускавці реконструювали гімназію, у Братковичах добудовують нову школу

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів