У Нью-Йорку (США) знайшли загублену ЛеоКарт: у Львові надрукували 2710 дублікатів

13:47 2 серпня 2023 р.

Фото до новини

Лише у липні цього року відновили понад 350 пільгових ЛеоКарт.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Для повторного виготовлення картки слід звернутися в один із пунктів прийому документів/видачі карток. При собі потрібно мати документи, що посвідчують особу та дають право на пільговий проїзд.

«Ми часто отримуємо запити на відновлення втрачених ЛеоКарт. Лише впродовж липня зробили понад 350 дублікатів пільгових карток. Крім того, небайдужі мешканці повідомляють і про знайдені чужі ЛеоКарт. Навіть був випадок, коли картку знайшли у США – у парку Нью-Йорка», - розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Відтак, у комунальному підприємстві нагадують, що робити, коли людина втратила свою картку, або ж знайшла чужу.

Для того, щоб повторно виготовити втрачену ЛеоКарт, слід зателефонувати на номер гарячої лінії -  0800 303 007 - та записатись на прийом в один з пунктів прийому документів/ видачі пільгових карток.

При собі необхідно мати: документ, який посвідчує особу, та документ, який надає право на пільговий проїзд, а також квитанцію про оплату вартості картки (наразі  - 60 грн). Нагадуємо, відновлення картки здійснюється на платній основі для всіх категорій населення. Пояснення, як сплатити – тут: http://surl.li/jqpzw

Якщо ж було знайдено чужу ЛеоКарт, то її можна передати контролерам, які працюють на  маршрутах. Або принести у будь-який з пунктів прийому документів/ видачі пільгових карток – тут сконтактують із власником і, якщо картка ще не заблокована, то повернуть. Також можна просто зателефонувати на гарячу лінію ЛеоКарт - оператори перевірять інформацію та поінформують власника знайденої картки.

Загалом, з початку року з січня 2023 р. у ЛКП «Львівавтодор» надрукували 2710 дублікатів карток.

Пільговики у Львові матимуть лише 60 безоплатних поїздок щомісяця

Обрахування електронного квитка у Львові приховували від транспортної комісії міськради

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів