У Новояворівську за один день продали шість ділянок під забудову

15:02 17 серпня 2022 р.

Фото до новини

У Новояворівській міській раді відбулися земельні торги у формі аукціону з продажу права власності на шість земельних ділянок в Новояворівську.

Про це повідомила Новояворівська міська рада, пише Dailylviv.com.

Організатор земельних торгівНовояворівська міська рада. Виконавець – ПП «ФІРМА «СОМГІЗ».

Переможцями стали учасники, які запропонували найбільшу ціну на торгах у формі аукціону з продажу права власності на земельні ділянки.

1️⃣ Земельна ділянка,  що розташована за адресою: м.Новояворівськ (площа 1,4689 га). Цільове призначення - для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Переможець: Мартиник Андрій. Придбано за 6 млн. 500 тис.грн.

2️⃣ Земельна ділянка, що розташована за адресою: вул. Вербицького, м.Новояворівськ (площа 0,4668 га). Цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти. Переможець: Козак Валентин. Придбано за 1 млн. 907 тис. 007 грн. 

3️⃣ Земельна ділянка, що розташована за адресою: вул. Вербицького, м.Новояворівськ (площа 0,4017 га).Цільове призначення - для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку, вид використання - для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом. Переможець: ПП «Галичбудсервіс». Придбано 6 млн. 100 тис.грн.

4️⃣ Земельна ділянка, що розташована за адресою: вул. Вербицького, м.Новояворівськ (площа 0,3942 га).Цільове призначення - для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку, вид використання - для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом. Переможець: ПП «Галичбудсервіс». Придбано 5 млн. 514 тис.грн.

5️⃣ Земельна ділянка, що розташована за адресою: вул. Вербицького, м.Новояворівськ (площа 0,2888 га).Цільове призначення - для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку, вид використання - для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом. Переможець: ПП «Галичбудсервіс». Придбано 3 млн. 330 тис.грн.

6️⃣ Земельна ділянка, що розташована за адресою: вул. Вербицького, м.Новояворівськ (площа 0,1398 га).Цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, вид використання земельної ділянки - для будівництва і обслуговування торгово-офісної будівлі з підземним паркінгом. Переможець: Козак Валентин. Придбано 2 млн.грн.

Загальна вартість з продажу земельних ділянок на земельних торгах становить 25 млн. 351 тис. 007 грн.

Два земельні аукціони у Львові для підприємців

Давидівська сільрада продає найдорожчу ділянку в Україні

У Львові не можуть продати 15 га землі: знову оголосили аукціон

У Львові на земельному аукціоні продаватимуть три ділянки

У Львові - перший в час війни земельний аукціон: що продають

У Львові на аукціоні продали 5 земельних ділянок: найдорожча на вулиці Пилипа Орлика

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів