Два земельні аукціони у Львові для підприємців

18:00 12 квітня 2022 р.

Фото до новини

Перші земельні торги в умовах воєнного стану у Львові можуть зацікавити і підприємців з територій України, охоплених воєнними діями.

У департаменті містобудування ЛМР інформують, що 21 та 27 квітня у Львові відбудуться земельні торги у формі аукціону із продажу низки земельних ділянок. Вони передбачені під промислові потреби, склади, торговельні зони і для індивідуального будівництва. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«До найближчих торгів залишилися лічені дні – тож час визначатись! Зважаючи на сьогоднішні потреби, фахівці департаменту містобудування ЛМР сформували дуже якісні пропозиції і, що важливо, підготували ввесь потрібний пакет документів на землю для майбутніх покупців», - зазначають у департаменті містобудування.

Загалом у квітні місто запланувало провести два аукціони.

21 квітня з аукціону можна буде придбати ділянку площею 0,64 га на вулиці Бескидській. Її призначення – під промислові потреби. А саме для розміщення і експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель, підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Стартова ціна – понад 5,17 млн грн. 

Також продаватимуть ділянку 0,1 га на вулиці Роксоляни (ділянка 1-24) для будівництва і обслуговування індивідуального зблокованого житлового будинку, господарських будівель і споруд. Початкова ціна продажу лоту – 1,3 млн грн.

27 квітня на аукціон виставлять ділянку площею 0,19 га на вул. Городоцькій, 355-а – для будівництва та обслуговування адмінбудинків, офісних будівель, які займаються підприємницькою діяльністю. Стартова ціна – 2,9 млн грн. 

Також продаватимуть ділянку площею 0,65 га за адресою вул. Трускавецька – вул. Академіка Я. Підстригача (В). Ділянка призначена для будівництва і обслуговування будівель громадської забудови. Вид використання - для будівництва і обслуговування гуртівень-складів. Стартова ціна – 8 184 984.00 грн.

До пропонованих ділянок підведені всі комунікації, вони розташовані в місцях, де є зручне транспортне сполучення.

«Це буде перший земельний аукціон у Львові, який відбудеться в умовах воєнного стану. Відтак електронна форма проведення торгів, яку запровадили ще торік, є особливо зручною, адже значно спрощує процедуру продажу землі й надає можливість придбати ділянку, не виїжджаючи на місце.

Запропоновані лоти особливо можуть зацікавити підприємців, які переносять свій бізнес з територій, охоплених воєнними діями», - додають у департаменті містобудування.

Садовий уже дає землю під будівництво житла для біженців

На Львівщині будуватимуть житло для вимушено переміщених осіб: вже є 92 ділянки площею 582 га

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів