У Львові розпочався ярмарок органічної і натуральної продукції виробників трьох областей

19:44 27 серпня 2022 р.

Фото до новини

Сьогодні, 27 серпня, на головній алеї парку ім.Івана Франка у Львові розпочав свою роботу ХІ ярмарок органічної та натуральної продукції.

Участь у Ярмарку взяли більше 15 учасників з Львівської, Тернопільської та Волинської областей. Ярмарок триватиме впродовж 27-28 серпня, пише Dailylviv.com

Гості ярмарку матимуть можливість придбати органічну продукцію вироблену без використання хімічних добрив та пестицидів, а саме: мед, трав`яні чаї, спеції, крупи, соки, молоко, сир, ковбасні вироби, овочі, джеми, конфітюри та багато іншого.

Саме тут відвідувачі матимуть можливість познайомитись з фермерами-виробниками органічної та натуральної продукції та довідатись інформацію щодо маркування органічного продукту, продегустувати різноманітні смаколики.

В межах заходу триватиме проведення виставки зразків зброї від благодійної організації «Львівський Лицар», яка займається волонтерською допомогою українським воїнам. Зібрані кошти будуть передані  волонтерській ініціативі для придбання необхідної оптики та обладнання на передову.

«Тішить, що всі наші львівські органічні виробники є активними і беруть участь у програмах підтримки, пишуть заявки на різноманітні гранти. Нещодавно 3 органічних  виробники Львівщини отримали гранти на впровадження та розширення  власної справи. Жителі та гості міста можуть сьогодні з ними познайомитись безпосередньо на головній алеї парку ім. І.Франка», - зазначила директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації Тетяна Гетьман.

Станом на зараз на Львівщині працюють 33 органічних оператори в галузях рослинництва, ягідництва, овочівництва. Також є органіки, що займаються збором та заготівлею органічних об’єктів рослинного світу (дикоросів) та здійснюють переробку.

Ярмарок органічної і натуральної продукції

У Шевченківському гаї відкриють дегустаційні тури органічної продукції

Швейцарія підтримала 21 виробника продуктів з українських Карпат

У «Шевченківському гаю» відкрили «швейцарську хату» з органічними продуктами

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів