У Львові приміщення, де колись працювали інформагенції ТАРС, РАТАУ та Укрінформ, продадуть без аукціону

15:35 24 вересня 2021 р.

Фото до новини

Не знайшли другого охочого придбати нежитлове приміщення у пам'ятці архітектури місцевого значення, де колись розміщувалися інформаційні агенції ТАРС, РАТАУ та Укрінформ.

Другий поверх будинку №11 на проспекті Тараса Шевченка у центрі Львова продадуть за 4 млн грн. На аукціон з продажу нежитлових приміщень, який мав відбутись 24 вересня, подався лише один учасник, тому торги відмінили, а він отримав право викупу лоту без проведення аукціон. 

Про це повідомив Zaxid.net, пише Dailylviv.com

Управління комунальної власності Львівської міськради виставило на аукціон нежитлові приміщення другого поверху на проспекті Тараса Шевченка, 11 – це пам'ятка архітектури місцевого значення. На аукціон виставили приміщення площею 80,3 м2 зі стартовою ціною 3,5 млн грн (1,6 тис. доларів/м2).

24 вересня на мав відбутись аукціон з продажу цього лоту, однак на торги подався лише один учасник – ТзОВ «Вітал-Х», яке запропонувало викупити лот за 4 млн грн.

Згідно з законом «Про приватизацію державного та комунального майна», продаж об’єктів на аукціоні відбувається за наявності щонайменше двох учасників, які конкурують між собою. Якщо на аукціон подається лише один учасник, то аукціон вважається таким, що не відбувся, а орган приватизації приймає рішення про приватизацію цього об’єкта шляхом викупу тим покупцем, що подав документи. Якщо подані документи відповідають вимогам аукціону, то організатор (управління комунальної власності ЛМР) не може відмовити у приватизації.

Отже, ТзОВ «Вітал-Х» стало переможцем і отримало право викупити приміщення без аукціону.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Вітал-Х» зареєстроване у Львові та діє уже понад 20 років. Основний вид діяльності фірми – демонтаж машин та устаткування, а також гуртова торгівля відходами та брухтом, надання в оренду майна. Його власницею є Марія Назаркевич.

Львівська міськрада викупить в обласної приміщення за 40 мільйонів гривень

Брюховицька селищна рада незаконно продала приміщення водоканалу Кудликів

За гроші львів'ян посадовиця пропонує викупити кераміко-скульптурну фабрику, якої немає 8 років

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів