У Львові не штрафуватимуть безквиткових пасажирів трьох автобусних маршрутів

16:03 7 червня 2023 р.

Фото до новини

Під час тестування безготівкової оплати проїзду на автобусних маршрутах контролери ЛКП «Львівавтодор» проводитимуть роз’яснювальну роботу з пасажирами – допомагатимуть завалідувати пільгові ЛеоКарт, сплатити безготівково чи купити квиток у водія.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

У вівторок, 6 червня, безготівковою оплатою на трьох міських маршрутах скористалося 499 пасажирів або 4% від загальної кількості. Загалом вчора міські автобуси №1А, №3А та №10 перевезли 12 581 людину. А в перший день безготівкової оплати, 5 червня, на цих маршрутах було 16 165 пасажирів, банківськими картками для оплати проїзду скористалося 2.6% з них.

Нагадаємо, тестування безготівкової оплати проїзду на автобусних маршрутах №1А, 3А та №10 триватиме орієнтовно до 30 червня. 

Щоб здійснити оплату безготівково, пасажиру необхідно прикласти банківську картку чи пристрій з підтримкою ApplePay\GooglePay до валідатора та зачекати одинарного звукового сигналу і зеленої відмітки на валідаторі. Банківська карта обов’язково повинна бути чіпована.

На етапі тестування тариф за проїзд не змінюється і залишається на рівні 15 грн – при всіх способах оплати.

Щоденно впродовж періоду тестування на маршрутах працюють контролери ЛКП «Львівавтодор». На час тестового періоду вони не штрафуватимуть, а проводитимуть роз’яснювальну роботу для пасажирів – допомагатимуть завалідувати пільгові ЛеоКарт, сплатити безготівково чи купити квиток у водія. 

У Львові контролерів у громадському транспорті впізнають за фірменим одягом

На лінії контроль: у громадському транспорті Львова перевіряють валідацію ЛеоКарт (відео)

Обрахування електронного квитка у Львові приховували від транспортної комісії міськради

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів