У ЛОВА повідомили, скільки коштів уже витратили на війну

13:17 10 травня 2022 р.

Фото до новини

З початку військової агресії росії з місцевих бюджетів Львівщини на заходи із запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій, заходи та роботи з територіальної оборони вже залучено понад 25 млн грн.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com. 

Окрім того, сформовано резервний фонд загальним обсягом понад 340 млн грн. За оперативною інформацією територіальних громад з цього фонду спрямовано більше 30 млн грн на посилення обороноздатності країни.

Кошти передбачаються на заходи мобілізації, підготовки до територіальної оборони, матеріально-технічного забезпечення суб’єктів територіальної оборони, облаштування кімнат зберігання зброї, укриттів, блокпостів, створення навчально-матеріальної бази, продовольчого резерву, придбання пального, обладнання, інвентарю тощо (генератори, радіостанції, сигналізації, військові аптечки, тактичні розгрузки, засоби відеоспостереження та ін.).

Ситуація, яка склалася в Україні з початку війни, докорінно змінила підходи до управління фінансовим ресурсом місцевих бюджетів країни, в т.ч. нашої області, та змусила переглянути свої пріоритети щодо подальших витрат.

У березні сповільнились надходження до бюджету на Львівщині

М'ясо, сіль, пшениця, безалкогольні напої, чай, кава, супи: на Львівщині формують продовольчі резерви

Чотири громади Львівщини вже виконали піврічний план доходів. Перелік

На Львівщині затвердили програму, орієнтовану лише на малих і дрібних сільгоспвиробників

Козицький повідомив, за якою ціною викуповуватимуть житло для переселенців

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів