У Києві демонтовують вивіски, які порушують режим економії, а у Львові ще розмірковують

10:16 3 листопада 2022 р.

Фото до новини

Ще 7 жовтня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР ухвалили рішення щодо недопущення розміщення світлової реклами на території Львівської міської територіальної громади. Результати його виконання невідомі.

"Київреклама" почала демонтувати у Києві незаконні вивіски, які порушують режим економії. Про це повідомили в ефірі телеканалу “Київ”, пише Dailylviv.com.

“Насамперед не дослухаються екрани пунктів обміну валют, аптеки, кіоски з продажу квітів, тютюну. Але впродовж останнього тижня ми вже бачимо кращу картинку щодо вимкнення вивісок”, – заявила голова управління з питань реклами КМДА Оксана Поліщук.

Вимога столичної влади залишається незмінною – вимкнення всіх рекламних вивісок після 17:00. Порушникам обіцяють перевірку та демонтаж вивіски на випадок доведення, що вивіска належить незаконному закладу. 

А у Telegram-боті “КиївРеклами” можна буде повідомити про порушення економії світла недобросовісними власниками такого бізнесу.

Нагадаємо, 7 жовтня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР ухвалили рішення щодо недопущення розміщення світлової реклами на території Львівської міської територіальної громади. Місто є категорично проти розміщення світлової реклами, заявили члени виконкому ЛМР, а перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко запропонував, щоб впродовж місяця "поінформувати про етап виконання цього рішення та надати максимальної публічності цій роботі".

7 листопада виповниться місяць цьому рішенню виконкому ЛМР.

Натомість директор департаменту економічного розвитку ЛОВА Степан Куйбіда у ТК нагадав промисловим споживачам, що діють обмеження на освітлення зовнішньої реклами та підсвіток. Ще 20 жовтня відбулося засідання Ради оборони Львівської області, на якому ухвалили рішення про заборону використання на території Львівщини:

- усіх видів зовнішнього освітлення, крім освітлення вулично-дорожньої мережі та об’єктів критичної інфраструктури – на час дії комендантської години;

- освітлення зовнішньої реклами, розміщеної на фасадах будинків і споруд, спеціальних конструкцій, після завершення робочого часу суб’єктів господарювання – незалежно від організаційно-правової форми.

Обмеження на зовнішнє освітлення і рекламу запровадили від 21 жовтня, з 18:00. За дотриманням цих вимог мала стежити поліція області.

Для Львівщини не запланували погодинного чи аварійного вимкнення електроенергії: у 10-ти областях діють графіки

У трьох областях аварійно вимкнуть світло для всіх категорій споживачів,- нічне розпорядження Укренерго

Єврокомісарка і керівники міненергетики 17 країн зібралися, щоб допомогти Україні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів