У Краківці збудували водогін

13:38 20 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Водопровід передають в експлуатацію громаді.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише  Dailylviv.com

Департамент паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства Львівської ОВА  передав об’єкт завершеного будівництва за проєктом «Будівництво зовнішнього водопостачання в смт.Краковець Яворівського району Львівської області» Яворівській територіальній громаді.

«Смт. Краковець розташоване на території Яворівського району Львівської області, населення якого в основному користується водою із криниць, яка не відповідає санітарним нормам та перевищує вміст заліза в 1,5 раза, а отже потребує  централізованого водопостачання», - зазначають у департаменті.

Так, за кошти обласного та місцевого бюджетів в сумі 1156,839 тис грн збудували 4000 м водопровідних мереж для водопостачання об’ємом  22,2 м3/добу.

Забезпечення водопостачанням передбачають не тільки для населення у понад 55 домогосподарств, але також і для Краковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів  та підприємців, які у майбутньому будуть інвестувати у район.

На сьогодні всі будівельні роботи по водогону завершили, під’єднали лічильники, провели гідравлічні випробування. Водогін передають в експлуатацію. 

«Львівводоканал» оновлює магістральний водогін

Уночі під'єднали пів км водогону, який живить 30 населених пунктів і район Львова

У Винниках прокладуть водопровід на вулиці, де він не передбачений

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів