У Дрогобичі троє військовослужбовців отримали сертифікати на придбання житла: хто вони

14:20 7 вересня 2023 р.

Фото до новини

Відтак із державного бюджету в межах програми придбання житла для учасників бойових дій – захисникам скерували понад 5 млн грн на придбання нових осель.

Про це інформує Дрогобицька міська рада, пише Dailylviv.com.

6 вересня у світлиці Дрогобицької міської ради очільник громади Тарас Кучма разом з керівником управління соціального захисту населення ДМР Іваном Терлецьким вручили грошові сертифікати на придбання житла трьом військовослужбовцям.

Мова іде про Дениса Бойкова, Анатолія Рубеля та Віктора Алексєєва. Військовослужбовці перебували на квартирному обліку щодо покращення житлових умов з 2018 року. Відтак із державного бюджету в межах програми придбання житла для учасників бойових дій – захисникам скерували понад 5 млн грн на придбання нових осель.

Як наголосив Іван Терлецький – на врученні сертифікатів один воїн був відсутній, оскільки через отримане свого часу поранення та погіршення зору захисник перебуває на реабілітації закордоном. Двоє ж військових, що отримали кошти на нові оселі, є з числа ВПО.

Заходи з вручення сертифікатів чи документів на житло для воїнів або сімей полеглих Героїв, відбуваються систематично, зокрема у межах відзначення Дня міста.

Жінки, які з 1 жовтня стануть на військовий облік, за кордон не виїдуть

Електронний військовий квиток, єдиний реєстр призовників, цифровізація ВЛК - новації міністра оборони

У Дрогобичі спорудять перший в Україні модульно-каркасний будинок для переселенців

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів