Електронний військовий квиток, єдиний реєстр призовників, цифровізація ВЛК - новації міністра оборони

00:13 7 вересня 2023 р.

Фото до новини

Міністерство оборони України планує запровадити електронний військовий квиток, запустити єдиний реєстр призовників, а також цифровізувати всі процеси діяльності військово-лікарських комісій (ВЛК),

Про це заявив новопризначений міністр оборони Рустем Умєров, повідомляє Інтерфакс, пише Dailylviv.com.

"ВЛК. Ця абревіатура в сьогоднішньому розумінні має залишитися в минулому. Завдання: цифровізувати всі процеси, запустити єдиний реєстр призовників, який унеможливить будь-які корупційні ризики. Digital. Усе, що можна оцифрувати, маємо оцифрувати. Уся інформація про воїна має бути в digital: електронний військовий квиток, цифровізація ВЛК і шпиталів, електронний журнал, звіт для військових", - сказав він у своєму виступі на пленарному засіданні Верховної Ради в середу.

За словами міністра, вся інформація про військового має бути цифровою: електронний військовий квиток, цифровізація ВЛК та шпиталів, електронний журнал і звіт для військових.

Нагадаємо, 6 вересня Верховна Рада підтримала подання Президента України Володимира Зеленського про призначення Рустема Умєрова на посаду міністра оборони України.

ВЛК щорічно одержуватимуть інформацію про діагнози військовозобов’язаних: від кого

Як військовослужбовцю отримати направлення-скерування на ВЛК за різних обставин

Навіть з психічними розладами: Міноборони розширило список хвороб, з якими беруть до війська

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів