Кучма п'є німецький сік та іспанську воду з гуманітарки, а молодь - відмовилася

17:44 6 серпня 2022 р.

Фото до новини

Міський голова Дрогобича Тарас Кучма на зустрічі з представниками молодіжних і дитячих організацій міста наголосив на важливості того, аби молодь зростала свідомою.

Міський голова Дрогобича Тарас Кучма зустрівся з представниками молодіжних та дитячих організацій міста. Мета зустрічі – обговорити розвиток молодіжного простору та ідеї проведення загальноміських заходів та ініціатив, до яких може бути залучена молодь. Про це повідомив сайт Дрогобицької міської ради, пише Dailylviv.com.

Зустріч пройшла під керівництвом міського голови Тараса Кучми та профільного заступника Андрія Ковча.

Тарас Кучма наголосив на важливості того, аби молодь зростала свідомою.

«Старші люди виховувались в зовсім іншому суспільстві. На жаль, багатьох із них вже не зміниш. Але молоді активні мешканці, віком від 14 до 30 років, – це зовсім інше покоління. Я б дуже хотів, щоб ви були розумними. Щоб ніхто з вас не виріс злочинцем чи зрадником. Щоб кожен з вас правильно розставляв пріоритети у житті. І найважливіше – щоб ви були добрими людьми» – наголосив Тарас Кучма.

Учасники зустрічі спільно обговорили проведення найближчих заходів – Дня молоді і Дня незалежності та ініціативи, які вже реалізовують, або хочуть реалізувати представники молодіжних організацій.

Читачі з Дрогобича, розглядаючи всі фото цієї зустрічі від міської ради, зауважили, що "на них там видно німецький сік BraTee (https://www.facebook.com/brateeofficial), іспанську мінеральну воду (https://www.amazon.co.uk/Bezoya-Mineral-Water-L-Pack/dp/B00XAOUCEC), німецькі шоколадки Kinder і польські паперові стаканчики Orlen. Це все - гуманітарна поміч переселенцям. Тобто ввесь світ допомагає Україні, а Дрогобицький міський голова використовує цю допомогу для компліментарного фото".

Ніде не видно на світлинах, щоб хтось з молоді пригостився цією гуманітаркою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів