Трьома вулицями Львова тролейбуси їздитимуть швидше

14:58 30 грудня 2022 р.

Фото до новини

Завдяки реконструкції контактної тролейбусної мережі.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міськради затвердив проєктно-кошторисну документацію для капітального ремонту трьох тролейбусних ліній на вулицях Стрийській, Зеленій, Тролейбусній. Цей проєкт місто реалізовує з Європейським банком реконструкції та розвитку. На закупівлю відповідних послуг уже оголошено тендер.

Раніше у Львові оголосили тендер на реконструкцію контактної тролейбусної  мережі на ділянках трьох вулиць: Стрийській (від вул. Франка до вул. Наукової), Зеленій (від вул. Липова Алея до вул. Луганської), Тролейбусній (від вул. Володимира Великого до вул. Наукової), і будівництво фідерної лінії від підстанції № 6 до пл. Митної та вул. Личаківської.

Як сказали в управлінні транспорту ЛМР, ці роботи передбачають заміну усієї супутньої інфраструктури з використанням сучасних спецчастин європейського виробництва. Тролейбуси зможуть «проходити» криві і пересічення на перехрестях без зниження швидкості. Така реконструкція дозволить підвищити маршрутну швидкість тролейбуса та звести практично до нуля затримки в русі, повʼязані з контактною мережею.

У Львові розширять тролейбусну мережу

Новий тролейбусний маршрут з'єднав три райони Львова (відео)

У Львові побільшає громадського транспорту

82,5 млн. пасажирів скористалися електротранспортом Львова цього року

Нумерація львівських тролейбусів зміниться

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів