82,5 млн. пасажирів скористалися електротранспортом Львова цього року

13:20 11 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

За результатами перших дев’яти місяців роботи у 2019 році «Львівелектротранс» суттєво покращило основні показники своєї діяльності.

Про це повідомили в понеділок, 11 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Найперше, порівняно з даними за 2018 рік, у поточному році суттєво збільшилась загальна кількість перевезених пасажирів. Зокрема кількість перевезених пасажирів у 2018 році становить близько 75 мільйонів 115,3 тисячі осіб, в той час, за аналогічний період цього року цей показник вже становить 82 мільйони 516,7 тисячі користувачів електротранспорту».

«А відтак, зріс і дохід від реалізації проїзних квитків, зокрема, за період січень-жовтень минулого року становить 87,45 млн. гривень. Дані за 2019 рік говорять про його збільшення до 104,09 млн. гривень», – поінформували також у міськраді.

«За словами в. о. директора ЛКП «Львівелектротранс» Андрія Свищо, в 2019 році досягнути таких результатів вдалось завдяки збільшенню рухомого складу на маршрутах та суттєвого зменшення кількості поломок та технічних заїздів в депо. Зокрема, за результатами жовтня показник дотримання графіку піднявся до позначки 83%, що є неабияким успіхом за останні роки», – розповіли також у міськраді.

«Для порівняння, графічність у 2018 році цього показника становить не більше 50%. На підприємстві активно оновлюється парк станків та верстатів, впроваджуються сучасні технологічні процеси. А в листопаді 2019 року заплановано запустити в експлуатацію унікальне обладнання для проточування бандажів без викатування», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів