Скільки будинків Львова мають гарячу воду, а скільки - очікують її

15:47 7 червня 2023 р.

Фото до новини

Львівтеплоенерго відновлює гаряче водопостачання своїм споживачам.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Станом сьогодні на ранок гарячу воду отримує 268 будинків Шевченківського району, 162 будинки Сихівського району, 124 будинки Франківського району і 107 будинків Личаківського району. Водночас раніше ЛКП “Залізничнетеплоенерго” відновило подачу гарячої води після гідравлічних випробувань до усіх своїх споживачів - це 370 будинків. Таким чином, мешканці уже понад 1 030 будинків Львова отримують гарячу воду.

«Ми відновили гаряче водопостачання у весь Шевченківський район, до 92% споживачів Личаківського району і фактично половині Франківського і Сихівського районів. У Галицькому районі маємо лише 11 будинків, з яких частина має гарячу воду, а кілька будинків, які без гарячої води, були відключені нещодавно.

Зараз основні роботи тривають на Сихові, де ліквідовуємо пориви на тепловій мережі. Мережа, яка іде на Сихів, – це магістральна теплова мережа від ТЕЦ-1. Трубопроводи в ненайкращому стані і потребують заміни. Тому, тут ми не просто латаємо порив, а міняємо куски мережі, відтак це тривалий процес.

Щодо Франківського району, то тут левова частка будинків – це 114 будинків (район вул. Княгині Ольги, Наукова, Пулюя, Симоненка, Кульпарківська і Тролейбусна) поки що не мають гарячої води через заміну магістральної теплової мережі діаметром 720/900 мм. Це також мережа від ТЕЦ-1, яка експлуатувалася з 1981 року. Станом на зараз роботи із заміни вже завершені. Тут замінили 268 м труби. Вартість заміни - 13,8 млн грн. Зараз тривають земляні роботи (загортають траншеї) і починаємо запускати цю мережу в роботу. Тому сьогодні до кінця дня або завтра на ранок ці будинки гарячу воду отримають.

Отож, докладаємо усіх зусиль, щоб максимально швидко, але якісно, провести усі необхідні роботи, які дозволять відновити подачу гарячої води до всіх споживачів», - повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

57 будинків, які обслуговує Залізничнетеплоенерго, сьогодні отримають гарячу воду: вулиці

Вода з економією чверть млн грн: на насосній станції Північна-35 встановлюють нове обладнання

Вибух стався при розпалюванні котла: у Львові повідомили подробиці НП на Залізничнетеплоенерго

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів