Гідравлічні випробування теплових мереж позбавлять львів’ян гарячої води

12:15 2 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

6 травня у Львові розпочнуться гідравлічні випробування теплових мереж.

Про це повідомили в четвер, 2 травня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «Теплопостачальні підприємства Львова – ЛМКП «Львівтеплоенерго» і ЛКП «Залізничнетеплоенерго» – готуються до нового опалювального сезону 2019-2020 року. Першим етапом підготовки до ремонтної кампанії є проведення гідравлічних випробувань теплових мереж. Якісно проведена гідравліка і ліквідація всіх виявлених пошкоджень на трубопроводах – це запорука стабільного і безаварійного проходження опалювального сезону».

«ЛМКП «Львівтеплоенерго» і ЛКП «Залізничнетеплоенерго» зі 6 травня розпочинають проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж, з метою виявлення дефектів, які підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів та арматури. На час проведення гідравлічних випробувань і ліквідації виявлених пошкоджень на трубопроводах буде призупинено подачу гарячої води», – поінформували також у міськраді.

«Як повідомляють у ЛМКП «Львівтеплоенерго», зі 6 травня відбуватиметься гідравліка теплових мереж від ТЕЦ-1, ТЦ «Південна» і ТЦ «Північна». У зв’язку з проведенням гідравлічних випробувань, буде припинено подачу гарячої води», – розповіли також у міськраді.

Зокрема, зі 6 травня не отримуватимуть гарячу воду у Сихівському житловому масиві –проспект Червоної Калини, вулиці Морозна, Сихівська, Зубрівська, Монастирського, Довженка, Хуторівка, Чукаріна, Хоткевича, Полуботка, Кавалерідзе, Антоненка-Давидовича, Коломийська, Кос-Анатольського, Трильовського, Вернадського, Антонича, Драгана, Скрипника, Освицька), а також вулиці Стрийська, Бондарська, Скорини, Гашека, Лазаренка, Сахарова, Куликівська, Єфремова, Гвардійська, Лукаша, Моршинська, Кастелівка, Вітовського, Наукова, Володимира Великого та прилеглі до них вулиці Рубчака, Тролейбусна, Княгині Ольги, Симоненка, Пулюя, Бойчука, Кульпарківська та інші, вулиці Шафарика, Джорджа Вашингтона, Пасічна, Лисеницька, Китайська, Ярошинської, Дністерська, Раковського, Липова Алея, Зелена, вулиці мікрорайону «Новий Львів» – Чмоли, Тернопільська, Ярославенка, Мишуги, Тіверська, Панаса Мирного, Запорізька, Героїв Крут, Литовська, Литвиненка, Угорська, Навроцького, Карбишева, Кам’янецька, Енергетична, Карманського), вулиці Шевченківського району – Грінченка, Чигиринська, Мідна, Хмельницького, Мазепи, Миколайчука, Щурата, Леннона, Плугова, Студинського, Хвильового, Лінкольна, Тичини, Льняна, Інструментальна, Замарстинівська, Панча, Варшавська, Липи, Під Голоском, Плужника, Масарика, Окуневського, Кошиця, Сосюри, Липинського, Джерельна й Сорочинська та проспект Чорновола.

Подачу гарячої води відновлять після проведення гідравлічних випробувань теплових мереж. Зокрема, споживачам Личаківського, Сихівського, Франківського й Шевченківського району – з 31 травня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів