Ринок Любінське сяйво, що на перетині вулиць Садової і Підміської, перенесуть

18:53 22 липня 2022 р.

Фото до новини

Ринок «Любінське сяйво», що на перетині вулиць Садової і Підміської, перенесуть неподалік, а на його місці облаштують громадський простір.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради зобов’язав комунальне підприємство «Агенція ресурсів Львівської міської ради» одержати містобудівні умови і обмеження для будівництва комунального ринку.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Свого часу, кілька років тому, було домовлено і прийнято рішення, що підприємці звідси підуть на ділянку неподалік, на вулиці Садовій, 2А-вул. Петлюри. Для цього офіційно за ЛКП «Агенція ресурсів Львівської міської ради» було закріплено цю ділянку під будівництво комунального ринку.

У цій логістиці нічого не змінюється, але темпи будівництва ринку будемо пришвидшувати. Саме для цього і було прийнято рішення сьогодні під час засідання виконкому», – зазначив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Ділянку, куди мають перенести комунальний ринок, міські служби приберуть та впорядкують. Також, що важливо, сюди будуть підведені усі інженерні мережі. Уже є інвестор, який готовий це профінансувати.

Київська «Євротек» хоче забрати у Львові земельну ділянку в «Любінського сяйва»

Ринок Добробут у Львові хочуть продати за 5-10 млн євро: мерія попередила, що земля належить місту

Винниківський ринок у Львові очистять від мозаїки

Ринок Шувар у Львові збудує ще один термінал

Ринки, які не дотримуються карантину, треба віддавати в управління влади, - директор

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів