Ринок Шувар у Львові збудує ще один термінал

19:17 29 січня 2022 р.

Фото до новини

Учора виконком Львівської міської ради затвердив містобудівні умови для спорудження торгового павільйону «Продовольчі товари-2» на проспекті Святого Івана Павла ІІ.

Це буде ще один термінал «Шувару» – першого в Україні і наймасштабнішого в Західному регіоні гуртового ринку сільськогосподарської продукції. Про це повідомив у ФБ заступник міського голови Львова Любомир Зубач, пише Dailylviv.com.

За даними YouControl, товариство з обмеженою відповідальністю "Ринок сільськогосподарської продукції "Шувар" має двох засновників - товариство з обмеженою відповідальністю "Регіональний аграрно-маркетинговий центр "Шувар" (85%) і Тетяна Амброскіна з Києва (15%).

Непрямий вирішальний вплив належить, за даними YouControl, двом кінцевим бенефіціарам: львів'янину, депутату Львівської міської ради Роману Федишину (22,97%) і Андрію Чіпчару (20,65%) з села Вузлового Львівської області. Про інших бенефіціарів даних не подано. 

Ринок "Шувар" має близько 20 гектарів облаштованої спеціалізованої території, 5 тисяч робочих місць і 760 постійних орендарів. 

Рибу замінять овочі: на найбільшому в регіоні ринку сільгосппродукції розпочали реструктуризацію

Названо підприємства Львівщини, де масово щепили від коронавірусу

Ринки, які не дотримуються карантину, треба віддавати в управління влади, - директор

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів