Реорганізація Галсільлісу: комісія заслухала керівників 10-ти лісгоспів

08:18 29 вересня 2021 р.

Фото до новини

У понеділок, 27 вересня, у Львівській обласній раді відбулося засідання тимчасової контрольної комісії обласної ради з вивчення питання щодо реорганізації окремих дочірніх лісогосподарських підприємств ОКС ЛГП «Галсільліс».

Про це інформує пресслужба Львівської облради, пише Dailylviv.com.

Під час засідання заслухали керівників Бродівського, Жовківського, Кам’янка-Бузького, Перемишлянського, Радехівського, Сколівського, Славського, Сокальського, Турківського, Яворівського ДЛГП «Галсільліс».

За інформацією ЛОР, зустрічі організовані для того, щоб кожен керівник дочірного підприємстава доповів про фінансово-господарську діяльність, технічне забезпечення, рівень заробітної плати працівників, ситуацію з реалізацією лісопродукції та візією розвитку та покращення роботи підприємства.

Як розповів в.о. генерального директора ОКС ЛГП «Галсільліс» Іван Підгородецький, станом на сьогодні на жодному підприємстві немає заборгованості з заробітної плати.

«За останніх півроку нам вдалось погасити всю заборгованість з заробітної  плати по всіх 18 підприємствах. Разом з заробітньою платою та податками до всіх рівнів бюджету сплачено більше 5 млн грн. Залишається заборгованість по сплаті податків лише  у Славському  та Старосамбірському підприємствах, але вони активно працюють на тим, щоб погасити  її до кінця року.
Ми не зупиняємось  на досягнутому , а шукатимемоі надалі  шляхи  розвитку наших лісогосподарських підприємств», - зазначив Іван Підгородецький.

«Ми уже заслухали більшість керівників підприємств, ще залишилося прозвітувати Старосамбірському, Золочівському та Буському  ДЛГП «Галсільліс».

Отож, комісія виходить на фінішний проєкт пропозицій щодо реорганізації ОКС ЛГП «Галсільліс» який буде запропоновано на сесію Львівської обласної ради», - зауважив заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

Директор комунального лісу у районі на Львівщині продавав необліковану деревину

Лісничий Рава-Руського лісництва має заплатити 90 тис грн застави за 70 тис грн хабара

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів